De sollicitatieprocedure

 

1. Je sollicitatie

 

Wij hebben het sollicitatieproces zo simpel mogelijk gehouden en solliciteren bij Wensink duurt daarom niet lang. Solliciteren kan soms best een spannende aangelegenheid zijn. Na je sollicitatie krijg je direct een bevestiging van je sollicitatie en zetten we alles in het werk om je snel te laten weten of je in aanmerking komt voor de functie.

 

2. Selectie

 

Nadat je hebt gesolliciteerd zal onze afdeling recruitment een eerste selectie doen. Zien we het zitten en pas je binnen het profiel dan sturen wij jou CV door naar de betreffende vestiging. Het kan zijn dat Human Services nog contact met je opneemt voor een telefonisch interview maar vaak zal iemand vanuit de vestiging in jouw regio contact opnemen.

 

3. Kennismaken

 

Samen plannen we een eerste kennismakingsgesprek in. Afhankelijk van de functie zal dit met een leidinggevende zijn van de vestiging. In dit gesprek bespreken we samen wat jouw persoonlijke ambities en werkervaring zijn. We vertellen jou ook alles over de vacature en Wensink. Hebben we beide een goed gevoel overgehouden aan het eerste gesprek dan gaan we graag verder met het tweede gesprek. Het kan zijn dat je hier al te maken krijgt met ons interne talentprogramma Wensink Wijs. Want wij vinden persoonlijke ontwikkeling meer dan belangrijk.

 

4. Aanbod & contract

 

Bij de juiste klik ontvang je een overzicht van het salaris en de arbeidsvoorwaarden, welke we natuurlijk graag met je bespreken. Bij een wederzijds goedvinden zetten wij het voorstel om in het contract. Zodra je jouw contract getekend en teruggestuurd hebt starten we het onboarding programma waar we elkaar nog beter leren kennen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!