Wensink, aangenaam!

Zorgeloos onderweg!


Altijd al in de automotive  willen werken? Dat kan! Al meer dan 30 jaar en met inmiddels 40 vestigingen en ruim 1200 tevreden collega’s zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn. Wensink is een mobiliteitsoplosser, want we leveren ‘Mobility as a service’. Dat houdt in dat klanten niet alleen bij ons terecht kunnen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen, bedrijfswagen, truck of trailer. We verzorgen namelijk ook graag het onderhoud ervan, helpen met leasing, financiering of verzekering. Ook herstellen we schade, voorzien we bedrijfswagens van efficiënte inrichtingen, leveren we trucks en trailers en meer!


Onze medewerkers hebben het zogeheten Wensink DNA. Dat betekent dat ze allemaal betrokken, bevlogen, betrouwbaar, trots en professioneel zijn. Daarnaast vinden  we samenwerken belangrijk. We moeten samen groeien, ontdekken en doen! Dat kan met talentsessies of met loopbaanprogramma’s. Maar ook met Wensink Wijs: een programma waarmee we de ware talenten van onze medewerkers zichtbaar maken. Zo halen we het beste in ze naar boven!

 Onze nieuwste vacatures


Klaar! En nu?

_________________________________

We snappen dat je staat te trappelen om te beginnen. Heb je al je taken afgehandeld? Dan ben je qua aanlevering van gegevens klaar.


Wellicht is het handig om je alvast in te lezen over onze organisatie.
Heb jij je nog niet ingelezen over onze organisatie? Dan kan dat hier.
Meer weten over onze merken? Neem dan een kijkje op onze merken pagina.
Weet je al waar al onze locaties zitten? Kijk eens op de kaart.


© 2019 Wensink Aangenaam.| Cookies | Privacy Statement | Disclaimer