Marketing & CRM

Weet jij als geen ander onze (potentiële) klanten te bereiken? Dan zoeken wij jou!

Marketing & CRM

 Weet jij als geen ander onze (potentiële) klanten te bereiken? Dan zoeken wij jou!

Op de marketing & CRM afdeling is geen enkele dag hetzelfde. Jij kan bijdragen aan onze missie om door te groeien als duurzame partner in mobiliteit. Vind je het ook leuk om het marketing-en communicatiebeleid voor onze merken en labels online of offline uit te stippelen? Dan hebben wij vast de perfecte baan voor jou!

  

Op de marketing & CRM afdeling is geen enkele dag hetzelfde. Jij kan bijdragen aan onze missie om door te groeien als duurzame partner in mobiliteit. Vind je het ook leuk om het marketing-en communicatiebeleid voor onze merken en labels online of offline uit te stippelen? Dan hebben wij vast de perfecte baan voor jou!

 

Collega’s aan het woord

Wij kunnen je van alles vertellen over het werken bij Wensink. Maar jouw nieuwe collega's kunnen dat natuurlijk veel beter. Lees hier de ervaringen van onze werknemers. 

Vacatures per merk

Vacatures per labels

Altijd op de hoogte blijven van onze vacatures?

Volg ons op onze socials:

Persoonlijke ontwikkeling

Van Wensink mag je verwachten dat de werkomgeving aansluit op de aard van de organisatie. En dat is ook het geval. We geven jou namelijk volop de ruimte om mee te denken en bij te dragen aan productontwikkeling. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom mag je bij ons een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Zo gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

 

Over ons

Persoonlijke ontwikkeling

 

Van een jonge, snelgroeiende en bevlogen partij mag je verwachten dat de werkomgeving aansluit op de aard van de organisatie. En dat is ook het geval. We geven jou namelijk volop de ruimte om mee te denken en bij te dragen aan productontwikkeling. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom mag je bij ons een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Zo gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

 


Over ons