Finance & Controlling

Ben jij gedreven, verantwoordelijk en heb jij ook voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Finance & Controlling

 Ben jij gedreven, verantwoordelijk en heb jij ook voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Finance & Controlling ben je bezig met het verwerken en controleren verwerken van de juistheid en volledigheid van de financiële transacties. Ook werk je met deadlines en draag je zorg voor de kwaliteit van je werk. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen de administratie.

  

Bij Finance & Controlling ben je bezig met het verwerken en controleren verwerken van de juistheid en volledigheid van de financiële transacties. Ook werk je met deadlines en draag je zorg voor de kwaliteit van je werk. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen de administratie.

 

Collega’s aan het woord

Wij kunnen je van alles vertellen over het werken bij Wensink. Maar jouw nieuwe collega's kunnen dat natuurlijk veel beter. Lees hier de ervaringen van onze werknemers. 

Vacatures per merk

Vacatures per labels

Altijd op de hoogte blijven van onze vacatures?

Volg ons op onze socials:

Persoonlijke ontwikkeling

Van Wensink mag je verwachten dat de werkomgeving aansluit op de aard van de organisatie. En dat is ook het geval. We geven jou namelijk volop de ruimte om mee te denken en bij te dragen aan productontwikkeling. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom mag je bij ons een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Zo gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

 

Over ons

Persoonlijke ontwikkeling

 

Van een jonge, snelgroeiende en bevlogen partij mag je verwachten dat de werkomgeving aansluit op de aard van de organisatie. En dat is ook het geval. We geven jou namelijk volop de ruimte om mee te denken en bij te dragen aan productontwikkeling. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom mag je bij ons een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Zo gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

 


Over ons