Waarom werken bij Wensink?

We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje!

Wensink is een solide, gerenommeerd bedrijf met flinke ambities! Zo leveren we Mobility as a Service aan iedereen die graag zorgeloos onderweg wil zijn. Op welke manier dan ook. Daarvoor werken we met mooie, premium merken en verschillende producten. We investeren dan ook flink in innovatie om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen. Met 40 vestigingen zijn we dan ook altijd dichtbij. Niet alleen erg handig, maar ook nog eens goed voor je ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Zo kunnen we je namelijk de mogelijkheid bieden je breder te laten oriënteren / doorstromen binnen Wensink.

Tot slot zijn er nog tal van andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook aan de mooie personeelsfeesten aan het eind van het jaar. En wat dacht je van mogelijkheid om altijd je auto te wassen in onze wasstraten. Hartstikke gratis, wanneer jij wilt. Een informele werksfeer, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin alles wordt gefaciliteerd, maken het geheel af. Overtuigd? Neem dan eens een kijkje in onze vacatures. Wellicht tot snel!

 

 

 

Onze vestigingen

Ons hoofdkantoor staat in Zwolle. Ben je benieuwd naar onze andere locaties? Kijk op Wensink.nl voor onze andere vestigingen!

 

Kom werken bij Wensink

Ervaar jij de gave personeelsfeesten met ons mee?

 

Onze kernwaarden


We zijn een duurzame partner in mobiliteit, die onze klanten ontzorgt en verrast met persoonlijke aandacht en advies op maat. Ons bedrijf kenmerkt zich dan ook met DNA dat uniek is. Dat maakt ons anders dan de rest: het maakt ons aangenaam. Wij vinden het belangrijk dat we werken met mensen die zichzelf herkennen in onze kernwaarden:

  • Samen 
  • Betrouwbaar
  • Duurzaam
  • Trots
  • Innovatief
  • Gepassioneer